سرطان استخوان
منتشر شده توسط :نمناک
تغذیه بیماران سرطانی
بیماران سرطانی چه چیزی مصرف کنند؟
محققان به تازگی دریافته اند که سبزیجاتی مثل کلم، گل کلم،سیب , بروکلی، خردل سبز و شلغم دارای ترکیبات ضد سرطان هستند.
● اما چرا این سبزیجات برای سرطانی ها خوب هستند؟
این سبزیجات دارای ماده ای به نام ایزوتیوسیانات (isothiocyanates) هستند که این ماده با سرطان می جنگد.
اما این نظریه به این معنا نیست که افراد سیگاری می توانند با مصرف سبزیجات بالا در مقابل سرطان ریه محفوظ بمانند!اگر شما مصرف سبزیجات برگ سبز را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید، حدود 72 درصد احتمال ابتلا به سرطان را از خود دور کرده اید.علت وجود سرطان و راه های جلوگیری از ان
● علت وجود سرطان
بدن ما برای انجام فعالیت های خود، احتیاج به مواد مغذی دارد. این مواد مغذی برای مقابله با سرطان، بیماری های قلبی ، فشار خون ، سکته ، دیابت و ضعف استخوان ها کارهای مفیدی را انجام می دهند.بیشتر از 30 درصد سرطان ها به علت تغذیه نادرست به وجود می آیند.تحقیقات نشان داده اند رژیمی که شامل مقدار کافی میوه ها ، سبزیجات و غلات است، می تواند سرطان را نابود کند. به طور کلی 35 نوع از 100 نوع سرطان ها به وسیله تغذیه صحیح درمان می شوند.تحقیقات منتشر شده در مجله پزشکی انگلیس، نشان داده است که رژیم غذایی یکی از مهم ترین عوامل برای جلوگیری 80 درصد از سرطان های روده، سینه و پروستات می باشد.مؤسسه غذا و تغذیه گفته است، مردم باید روزانه 5 تا 9 واحد سبزیجات مصرف کنند. هر واحد سبزی معادل یک لیوان سبزی خرد شده خام یا نصف لیوان سبزی پخته است.مؤسسه سرطان نیز گفته است که اگر میوه ها و سبزیجات را در سفره غذایی خود وارد کنید، از آنجایی که این غذاها دارای فیبر زیاد و چربی اشباع کم می باشند، سرطان و دیگر بیماری های مزمن و خطرناک را از بدن خود فراری داده اید.● برای مقابله با سرطان چه باید کرد؟
1) ورزش کنید.2) چربی غذایتان را کم کنید.3) میوه ها را در برنامه غذایی روزانه خود وارد کنید. مؤسسه سرطان گفته است که خوردن سیب تا 50 درصد خطر سرطان ریه را کم می کند.4) غذاهایی که دارای لوتئین ( lutein ) می باشند، از قبیل بروکلی، اسفناج و آب پرتقال را مصرف کنید که موجب کاهش سرطان ریه می گردند.6) سیگاری هایی که چای سبز می نوشند، موجب کاهش تخریب DNA می شوند و به همین دلیل سرطان را از خود دور می کنند.عوامل ایجاد سرطان در بدن