قلقلی هندی طرز تهیه “قلقلی هندی”

قلقلی هندی طرز تهیه “قلقلی هندی”

منتشر شده توسط :نمناک

به سادگی پول در بیارید !!!

کلیک کن !!!

بزرگترین ربات کسب درآمد
لینک ربات رو برات گذاشتم

کلیک کن !!!


“قلقلی هندی” ، غذائی تند و خوشمزه است که دارای مواد مغذی بسیار برای انواع سلیقه هاست.
طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص“قلقلی هندی” ، غذائی تند و خوشمزه است که دارای مواد مغذی بسیار برای انواع سلیقه هاست.

مواد لازم برای  قلقلی هندی دو نفر:

گوشت چرخ کرده :250 گرمپیاز متوسط : 1 عددهویج متوسط : 1تا2 عددآرد :5 قاشق غذا خوریآبگوشت یا شیر :یک پیمانهجعفری خرد شده :2 قاشق غذا خوریآبلیمو :1 قاشق غذا خوریکره :4 قاشق غذا خورینمک و فلفل و جوزهندی : به میزان لازمچتخم مرغ :یک عددآرد سوخاری :حدود نصف پیمانهروغن سرخ کردنی :به میزان لازم

طرزتهیه قلقلی هندی :

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق کره داخلش بریزید تا ذوب شود.بعد پیاز و هویج خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند.

سپس گوشت را به آنها اضافه کرده و تفت دهید.وقتی رنگ گوشت تغییر کرد مقداری پودر سیر داخل آن بریزید تا بوی گوشت را بگیرد.

بعد مخلوط تفت داده شده را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

بعد از اطمینان از گرفته شدن روغن اضافه گوشت با هویج و پیاز ، آن را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و به آنها آبلیمو ، جعفری خرد شده ، نمک ، فلفل و جوز هندی اضافه کنید و هم بزنید.

سه قاشق کره باقیمانده را روی حرارت قرار دهید و مقداری آرد به آن اضافه کنید و حدود 2 تا 4 دقیقه مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و سرخ شود.

بعد به آرد سرخ شده ، آبگوشت و یا شیر را اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا به جوش بیاید و خوب غلیظ شود.

برشتوک آماده شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کاملا هم بزنید. بعد مخلوط اماده شده را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

تخم مرغ را جداگانه در کاسه ای بشکنید و با یک قاشق آب هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. در ظرف دیگری ارد سوخاری بریزید .

مخلوط گوشت سفت شده را از یخچال بیرون بیاورید و از آن گلوله هایی به قطر دو تا دونیم سانتی متر درست کنید.

سپس گلوله ها را اول در آرد سوخاری بعد داخل تخم مرغ بغلطانید ، مجددا در آرد سوخاری غلت دهید.

گلوله ها را دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. داخل شیر جوشی به مقدار زیادی روغن بریزید تا داغ شود.

بعد گلوله ها را داخل روغن سرخ کنید. قلقلی های سرخ شده را با مخلوط سس خردل ،مایونز و گوجه فرنگی سرو کنید.

در هنگام سرخ کردن قلقلی ها سعی کنید تعداد زیادی از آنها را یکجا در روغن نریزد ، زیرا روغن سرد میشود و قلقلی ها خوب سرخ نمیشوند.

نکات تکمیلی در مورد قلقلی هندی

قلقلی هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و و 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد . قلقلی هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

قلقلی هندی ، طرز تهیه قلقلی هندی