مرغ مجلسی

مرغ مجلسی

منتشر شده توسط :نمناک


“چیکن استریپس” یا همان فیله مرغ سوخاری واقعاً محشر است و همه به ویژه بچه ها از آن لذت می برند. مرغی که به شکل تکه های باریک درآمده و در خمیری از خردل و بعد در پودر نان سوخاری فرو رفته… مشخص است که حرف ندارد.
طرز تهیه “چیکن استریپس“چیکن استریپس” یا همان فیله مرغ سوخاری واقعاً محشر است و همه به ویژه بچه ها از آن لذت می برند. مرغی که به شکل تکه های باریک درآمده و در خمیری از خردل و بعد در پودر نان سوخاری فرو رفته… مشخص است که حرف ندارد.

موادلازم برای تهیه چیکن استریپس :

فیله مرغ :6 عدد یا 6 تکه یا سینه مرغ تکه شدهتخم مرغ : یک عددشیر :  یک پیمانهسیر :رنده شده 2 حبهآرد :  نصف پیمانهسرکه سفید :1 قاشق غذاخوریآویشن :یک قاشق چایخورینمک و فلفل :  مقداریکورن فلکس ساده خرد شده :  2 پیمانهروغن مایع برای سرخ کردن :به مقدار لازم

طرز تهیه چیکن استریپس :

فیله مرغ را بشویید و خشک کنید . در ظرفی تخم مرغ را به همراه آرد ، شیر ، سرکه ، سیر ، نمک ، فلفل و آویشن مخلوط کنید.

بعد مرغ را با این مواد مخلوط شده آغشته کنید و بگذارید تا یک ساعتی در یخچال بماند و مزه دار شوند. بعد از یک ساعت مرغ را از داخل این مواد در آورده و داخل کورن فلکس بغلطانید.

سپس در داخل روغن داغ بریزید تا با حرارت ملایم سرخ شوند. بعد از اینکه مرغ سرخ شد آن را داخل صافی بریزید تا روغنش گرفته شود و بعد در کنار دورچین های دلخواه سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد چیکن استریپس

چیکن استریپس جزو غذای ملل - سایر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد . چیکن استریپس را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه چیکن استریپس