خورش باقلا قاتق |طرز تهیه “خورش باقلا قاتق” گیلان

خورش باقلا قاتق |طرز تهیه “خورش باقلا قاتق” گیلان

منتشر شده توسط :نمناک

به سادگی پول در بیارید !!!

کلیک کن !!!

بزرگترین ربات کسب درآمد
لینک ربات رو برات گذاشتم

کلیک کن !!!


باقلا قاتق جز یکی از معروف ترین غذاهای شمالیه که بیشتر از بقیه غذاها جای خودش رو تو بقیه نقاط کشورمون باز کرده. این خورشت فوق العاده سریع حاضر میشه و خیلی هم لذیذه …
با این روش ساده “خورش باقلا قاتق” را سه سوت درست کنیدباقلا قاتق جز یکی از معروف ترین غذاهای شمالیه که بیشتر از بقیه غذاها جای خودش رو تو بقیه نقاط کشورمون باز کرده. این خورشت فوق العاده سریع حاضر میشه و خیلی هم لذیذه …

موادلازم برای خورش باقلا قاتق :

باقالا :3 پیمانهتخم مرغ :2 عددشوید تازه خرد شده :1پیمانهسیر تازه خرد شده :3 حبهنمک و زردچوبه :به مقدار لازمروغن :به مقدار لازم

طرز تهیه خورش باقلا قاتق :

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد سیرهای ریز خرد شده را در روغن تفت دهید.

وقتی سیر طلایی شد باقلا و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن باقلا مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا به جوش بیاید.

بعد به آب در حال جوشیدن مقداری زردچوبه اضافه کنید و بگذارید خورش با حرارت کم بپزد.

بعد از پخته شدن باقالا تخم مرغ را داخل خورش بریزید و هم نزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد و سفت شود.، خورش آماده شده را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش باقلا قاتق

خورش باقلا قاتق جزو انواع خورش میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . خورش باقلا قاتق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش باقلا قاتق ، طرز تهیه خورش باقلا قاتق گیلان