طرز تهیه “کلوچه خرما و گردو” خانگی

طرز تهیه “کلوچه خرما و گردو” خانگی

منتشر شده توسط :نمناک

به سادگی پول در بیارید !!!

کلیک کن !!!

بزرگترین ربات کسب درآمد
لینک ربات رو برات گذاشتم

کلیک کن !!!


“کلوچه خرما و گردو” شامل دودسته مواد لازم برای کلوچه و مواد میانی است و به عنوان یک میان وعده غنی از لحاظ ارزش غذایی برای کودکان و نوجوانان در برنامه غذایی قرار می گیرد.
نحوه درست کردن “کلوچه خرما و گردو” خوشمزه خانگی“کلوچه خرما و گردو” شامل دودسته مواد لازم برای کلوچه و مواد میانی است و به عنوان یک میان وعده غنی از لحاظ ارزش غذایی برای کودکان و نوجوانان در برنامه غذایی قرار می گیرد.

نحوه درست کردن کلوچه خرما و گردو

مواد لازم برای اینکه کلوچه گردو و خرما درست کنیم : 

 آرد 450 گرمشکر 25 گرموانیل 1/4 ق چشیر ولرم 250 میلی لیترمایه خمیر فوری 6 گرمروغن مایع 110 گرمتخم مرغ 1 عددزعفران دم کرده به مقدار کمکنجد مقداری برای تزیین

مواد میانی کلوچه :

گردو 150 گرمدارچین 1ق چزنجبیل 1/2 ق چخرما 250 گرم

طرز تهیه کلوچه گردو و خرما با طعمی بی نظیر

برای درست کردن کلوچه خرما و گردو باید در ابتدا خمیر ترش یا همان مایه خمیر را با شیر و کمی از شکر مخلوط کنید و روی آن را ببندید تا در مدت 10 دقیقه خمیر عمل بیاید.

بعد از به عمل آمدن خمیر مایه بقیه شکر را به همراه روغن و وانیل به خمیر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .سپس آرد را به تدریج داخل خمیر میریزیم و هم میزنیم تا خمیر یکدستی بدست آید و به دست نچسبد.

وقتی به اندازه کافی خمیر را ورز دادیم روی آن را می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم تا خمیر پف کند.

در این فاصله مواد میانی کلوچه را آماده میکنیم.

هسته خرما ها را در بیاورید و اگر دوست داشتید میتوانید پوست آن را هم بگیرید.کمی آنها را در تابه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند و سپس با پشت قاشق آن را له کنید و با گردوی ریز شده و دارچینو زنجبیل مخلوط کنید.

خمیر آماده شده را به اندازه های 50 گرمی جدا میکنیم و با دست حالت میدهیم و مقداری از مواد میانی آن را در وسط خمیر قرار میدهیم و به شکل یک نارنگی آنها را در سینی چرب شده با کمی فاصله قرار میدهیم . با مهر مخصوص کلوچه روی آن را فشار دهید تا کلوچه ها پهن شوند. یک عدد زرده تخم مرغ رابا کمی زعفران ، یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق شیر مخلوط میکنیم و با قلمو روی کلوچه ها می مالیم.و در آخر روی آن مقداری کنجد میریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم.

نکات تکمیلی در مورد کلوچه خرما و گردو

کلوچه خرما و گردو جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد . کلوچه خرما و گردو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کلوچه خرما و گردو خانگی