سوفله | طرز تهیه سوفله کالباس

سوفله | طرز تهیه سوفله کالباس

منتشر شده توسط :نمناک


پیش غذایی متفاوت و خوشمزه را با سوفله کالباس تجربه کنید.باما همراه باشید.
طرز تهیه سوفله کالباسپیش غذایی متفاوت و خوشمزه را با سوفله کالباس تجربه کنید.باما همراه باشید.

مواد لازم برای سوفله کالباس

 آرد  (سفید نرم) 2ق سوپ خوریتخم مرغ کامل 4 عددکالباس 250 گرمشیر 2 لیوانسفیده تخم مرغ 2 عددپنیر  (گرویر رنده شده) 100 گرمکره 50 گرمقارچ تازه 500 گرمخردل 1 ق مربا خوری   

طرز تهیه سوفله کالباس

قارچ را خرد می کنیم و می شوئیم و سپس آن را با کره قدری سرخ می کنیم و کمی نمک به آن می زنیم و می گذاریم آب آن تبخیر شود . کالباس را خرد و با قارچ مخلوط می کنیم .آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم. شیر را به تدریج با آرد مخلوط می کنیم ، برای اینکه آرد کاملا در شیر حل شود، مخلوط آرد و شیر را از صافی رد می کنیم. کمی نمک می زنیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم ، مرتب به هم می زنیم تا شیر جوش بیاید و کمی غلیظ شود. سپس زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می کنیم ، زرده را خوب به هم زده ، آن را با شیر که داغ است مخلوط می کنیم. خردل را به آن اضافه کرده ، هم می زنیم . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک و سفید شوند. قارچ و کالباس را داخل مخلوط زرده و شیر می کنیم . در آخر کار سفیده را می ریزیم و به سرعت مخلوط می کنیم . مایه را در ظرف نسوز مناسبی می ریزیم ، مایه باید ظرف را پر کند. پنیر را روی مایه می پاشیم . ظرف را در کف فری که قبلا با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم شده است ، قرار می دهیم . بهتر است ظرف را در سینی فر ، که آب در آن ریخته ایم ، بگذاریم تا سوفله نچسبد و لطیف تر طبخ شود . در فر را می بندیم و حرارت آن را 50 درجه کم می کنیم ، سوفله کالباس باید 40 تا 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا بالا بیاید و روی آن طلایی شود .بعد از آماده شدن باید بلافاصله با همان ظرف سر میز برده شود. تمام لطف سوفله در آن است که کاملا پف کند و داغ مصرف شود، در صورت امکان بهتر است آن را در سر میز روی چراغ های مخصوص بگذاریم که سرد نشود.  

نکات تکمیلی در مورد سوفله

سوفله جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد . سوفله را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوفله ، طرز تهیه سوفله کالباس