دیپ پیتزا | طرز تهیه دیپ پیتزا

دیپ پیتزا | طرز تهیه دیپ پیتزا

منتشر شده توسط :نمناک


دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می شود. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه دیپ پیتزادیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می شود. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

مواد لازم برای دیپ پیتزا

  450 گرم سوسیس نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده یک پیمانه فلفل سبز خرد شده یک پیمانه پیاز خرد شده دو حبه سیر رنده شده 800 گرم سس پیتزا 1/3 پیمانه پنیر پارمسان نصف پیمانه پنیر موتزارلا نمک و فلفل سیاه  مواد لازم برای نان سیر  یک عدد باگت فرانسوی یک قالب کره دو حبه سیر پوست کنده و خرد شده ¼ قاشق چایخوری نمک دانه درشت ¼ پیمانه پنیر پارمسان     

طرز تهیه دیپ پیتزا

فلفل سبز، پیاز، سیر، سس پیتزا و پنیر پارمسان را با هم درون آرام پز بریزید و هم بزنید. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس و فلفل قرمز را بیفزایید و تفت دهید. سوسیس های پخته شده را درون آرام پز و روی بقیه مواد بریزید. آنها را 4 ساعت بپزید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید. پنیز موتزارلا راباید پیش از سرو اضافه کنید. نان سیر فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. برش های نان باگت را کف آن بگذارید. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و سیر را در آن تفت دهید. نمک و ادویه ایتالیایی (مخلوط پودر سبزیجات معطر) را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید. با کمک قلم موی شیرینی پزی، کره طعم دار را روی سطح مخلوط بمالید. پنیر پارمسان را روی سطح آن بریزید. آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شوند. 

نکات تکمیلی در مورد دیپ پیتزا

دیپ پیتزا جزو پیش غذا - گوناگون میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد . دیپ پیتزا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دیپ پیتزا ، طرز تهیه دیپ پیتزا