دیپ مرغ | طرز تهیه دیپ مرغ

دیپ مرغ | طرز تهیه دیپ مرغ

منتشر شده توسط :نمناک


دیپ مرغ یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ است که حتما شیفته ی طعم آن خواهید شد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه دیپ مرغدیپ مرغ یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ است که حتما شیفته ی طعم آن خواهید شد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

مواد لازم برای دیپ مرغ

   450 گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان) ¼ پیمانه آب مرغ 2 تا 4 قاشق غذاخوری سس چیلی دو قاشق غذاخوری عسل یک قاشق چایخوری سس تند 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده یک پیمانه پنیر رنده شده چدار   

طرز تهیه دیپ مرغ

 مرغ را درون آرام پز بریزید. آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر (در صورت تمایل) اضافه کنید. آنها را روی مرغ بریزید. در آرام پز را ببندید و به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید. مرغ پخته شده را رنده کنید. پنیر خامه ای نرم شده اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دوباره آنها را درون قابله بازگردانید و با حرارت بالا به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. این دیپ رابا چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید. 

نکات تکمیلی در مورد دیپ مرغ

دیپ مرغ جزو پیش غذا - گوناگون میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد . دیپ مرغ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

دیپ مرغ ، طرز تهیه دیپ مرغ