طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

منتشر شده توسط :ستاره


خورشت بامیه احتمالا در زمره غذاهای مورد پسند همه نیست، اما اگر از خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به صورت ساده آگاه باشید احتمالا به این خورش علاقمند خواهید شد.
طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه خورشت بامیه احتمالا در زمره غذاهای مورد پسند همه نیست، اما اگر از خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به صورت ساده آگاه باشید احتمالا به این خورش علاقمند خواهید شد.

ستاره | سرویس آشپزی - خورشت بامیه از غذاهایی است که شاید به مذاق بسیاری از افراد خوش نیاید ولی آنچنان مفید و مغذی است که بهتر است برای یکبار که شده هم مزه آن را بچشید.

مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه

بامیه 500 گرم پیاز 1 عدد گوشت خورشتی 250 گرم رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم آب‌لیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه خورشت بامیه

ابتدا پیاز را در تابه تفت دهید. سپس گوشت را به همراه پیاز تفت دهید.

 

 

زدچوبه و فلفل قرمز و در صورت تمایل ادویه کاری را به گوشت اضافه کنید. پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و با گوشت مخلوط کنید.

 

 

در این فاصله بامیه‌ها را در تابه دیگری تفت دهید.

 

 

در این مرحله پس از تفت دادن رب گوجه‌فرنگی، به میزان مناسبی آب به خورشت اضافه نمایید.

 

 

در نهایت بامیه‌های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و به مدت یک تا دو ساعت با حرارت ملایم طبخ نمایید.

 

 

خورشت بامیه را در کنار پلو زعفرانی سرو نمایید.

 

 

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن خورشت بامیه

برای جا افتادن این خورشت بهتر است اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی جا بیفتد. همچنین این خورشت را نباید زیاد هم بزنید چرا که بامیه‌ها بسیار حساس هستند و باعث لیز شدن خورشت می‌شود. بهتر است از ماهیچه گوساله یا گوسفند برای تهیه این خورشت استفاده شود. در بعضی موارد این خورشت را با لپه درست می‌کنند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک بامیه به ۳ روش پرطرفدار

خواص بامیه

طبع بامیه سرد و ‌تر است. بامیه مدر (ادرار آور) است و برای کسانی که مبتلا به سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می‌‎کنند بامیه را آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا میل کنند. لعاببامیهبرای کسانی که زخم اثنی‎عشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است. خوردنبامیهخونریزی سینه را برطرف می‌‎کند. جوشاندهبامیهسنگ مثانه را دفع می‌‎کند. جوشانده گلبامیهضدسودا می‌‎باشد. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سی‎سی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل شود. دم‎کرده تخمبامیهضدتشنج است. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سی‎سی آب. مصرفبامیهبه پوست لطافت می‌‎بخشد. کسانی که دچار کم‎خونی هستند حتماًبامیهاستفاده کنند چونبامیهدارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می‌‎باشد. در برگ و ساقهبامیهمقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گوا‌تر مفید است. بامیهتقویت کننده‎ بینایی می‌‎باشد. به‎خاطر وجود ویتامین B۱ دربامیهبرای نیرو بخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می‌‎رود. کسانی که دارای چربی خون می‌‎باشندبامیهرا در سبد غذایی خود بگنجانند. بامیهفساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می‌‎کند. بامیهبه علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می‌‎برد. برای درمان تب‎های کهنه ساقه بوتهبامیهرا خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید. بامیه به ‎خاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می‌‎باشد.

 

عوارض مصرف بیش از اندازه بامیه

بامیهممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد. بامیه تعریق بدن را تسریع می‌بخشد.