چگونگی طبخ خورشت دال عدس

چگونگی طبخ خورشت دال عدس

منتشر شده توسط :پارس ناز


مواد لازم : دال عدس = 150 گرم روغن =به میزان لازم سیر له شده =یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه = یک قاشق چای‌خوری زردچوبه = یک قاشق چای‌خوری تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک =جمعاً یک قاشق سوپ‌خوری برگ بو = 2 عدد گوجه فرنگی = 2 عدد بزرگ، نگینی خردشده گشنیز خرد شده […]


مواد لازم : دال عدس = 150 گرم روغن =به میزان لازم سیر له شده =یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه = یک قاشق چای‌خوری زردچوبه = یک قاشق چای‌خوری تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک =جمعاً یک قاشق سوپ‌خوری برگ بو = 2 عدد گوجه فرنگی = 2 عدد بزرگ، نگینی خردشده گشنیز خرد شده =یک قاشق چای‌خوری طرز تهیه

* دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد.

* در تابه ای روغن را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود.

* سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید.

* سه دقیقه تفت داده و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید.

* در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش 5 دقیقه جا بیفتد.

* بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید.

نکته

این دستور 110 گرم کربوهیدرات، 35 گرم پروتئین، 50 گرم چربی و 1030 کیلو کالری انرژی دارد. منبع:تبیان