طرز درست کردن خورشت ایرلندی

طرز درست کردن خورشت ایرلندی

منتشر شده توسط :پارس ناز


خوراکی سریع،‌آسان و ارزان که در انگلیس به دلیل استفاده از پیاز، هویج و لوبیا که رنگ‌ های پرچم ایرلند هستند به خورشت ایرلندی معروف است. با نان، برنج و پوره سیب‌ زمینی سرو کرده و در صورت تمایل گوشت یا ماهی را جایگزین مرغ کنید. در این صورت زمان پخت تغییر خواهد کرد. مواد […]


خوراکی سریع،‌آسان و ارزان که در انگلیس به دلیل استفاده از پیاز، هویج و لوبیا که رنگ‌ های پرچم ایرلند هستند به خورشت ایرلندی معروف است. با نان، برنج و پوره سیب‌ زمینی سرو کرده و در صورت تمایل گوشت یا ماهی را جایگزین مرغ کنید. در این صورت زمان پخت تغییر خواهد کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر

    روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

    سینه مرغ بدون استخوان: ۸۰۰ گرم، خرد شده     پیاز متوسط: یک عدد ساطوری     هویج: ۲۰۰ گرم نگینی     لوبیاسبز: ۲۰۰ گرم، خرد شده     رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری     نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- روغن را در قابلمه و روی شعله متوسط داغ کرده و تکه‌های مرغ را ۱۰ دقیقه درآن تفت دهید تا برشته شود.

۲- مرغ‌ها را از تابه خارج کرده و پیاز، هویج و لوبیاسبز را ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. کف قابلمه کمی جا باز کرده و رب گوجه‌ فرنگی را اضافه کنید. رب را ۲ دقیقه تفت داده و مرغ را به قابلمه برگردانید.

۳- دو پیمانه آب جوش به غذا اضافه کرده و آن را با در بسته ۳۰ دقیقه بپزید. در ۱۰ دقیقه آخر نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکات آشپزی

1- اندازه خردن کردن مرغ و سبزی‌ ها بسته به سلیقه شماست.

2- اگر از مرغ بااستخوان استفاده می‌کنید، مدت پخت غذا ۱۵ دقیقه بیشتر می‌شود.

      طرز درست کردن شیرین پلو   طرز درست کردن مرغ بریانی   طرز درست کردن سالاد زمستانی