طرز تهیه باقلا فسنجان

طرز تهیه باقلا فسنجان

منتشر شده توسط :پورتال جامع ایران بانو


طرز تهیه باقلا فسنجان آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 2 ساعت مواد اولیه : برای 4 نفر لوبیا چیتی                                   1پیمانه گردو                           …


طرز تهیه باقلا فسنجان

آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه : برای 4 نفر لوبیا چیتی                                  

1پیمانه

گردو                                          

150گرم

پیاز             3قاشق غذاخوری (سرخ كرده) رب گوجه فرنگی            

3قاشق غذاخوری

رب انار                         

2قاشق غذاخوری

نمك                                   

به میزان لازم

گلپر                                  

به میزان لازم

زردچوبه                             

به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید. گردو را آسیاب كرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد .بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید.

نكات:

1) غلظت غذا دلخواه می‌‌باشد اما بهتر است آن را كمی سفت تهیه كنید.

2)این غذا را هم با كته و هم با نان میتوانید سرو كنید.

3)باقلا فسنجان جزو غذاهای محلی استان گیلان است.

4)حتما لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را قبل از پخت 2بار بجوشانید و ابش را خالی كنید.

منبع : سوران

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com