آموزش پخت خورشت گل کلم

آموزش پخت خورشت گل کلم

منتشر شده توسط :پورتال جامع ایران بانو


مواد لازم: روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری هویج متوسط خرد شده: ۲عدد پیاز خرد شده: یک عدد متوسط زنجبیل: نصف قاشق مرباخوری پودرکاری: نصف قاشق مرباخوری نمک و فلفل: به میزان کافی آب سبزیجات: ۲و نیم پیمانه گل کلم یک بوته خرد شده: یک عدد متوسط گشنیز خرد شده تازه: نصف پیمانه ماست کم چرب: …


مواد لازم:

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

هویج متوسط خرد شده: ۲عدد

پیاز خرد شده: یک عدد متوسط

زنجبیل: نصف قاشق مرباخوری

پودرکاری: نصف قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به میزان کافی

آب سبزیجات: ۲و نیم پیمانه

گل کلم یک بوته خرد شده: یک عدد متوسط

گشنیز خرد شده تازه: نصف پیمانه

ماست کم چرب: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

روغن را در قابلمه ای، کمی گرم کنید.

هویج و پیاز را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه بپزد تا نرم و کمی طلایی شود.

زنجبیل، پودر کاری، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

آب سبزیجات را اضافه کنید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم و گل کلم را اضافه کنید.

در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت متوسط بپزد.

قبل از سرو، گشنیز خرد شده و ماست را اضافه کنید و هم بزنید سپس با نان یا برنج سرو کنید.

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com